Retourneren of ruilen


Retourneren of ruilen

 

Kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen?


Ja dat kan. U heeft 100 dagen na aankoop om fietsen te retourneren onder bepaalde voorwaarden. Hiervoor geldt dat ze in ongebruikte en originele staat zijn. Vanzelfsprekend mag u een kleine proefrit maken, maar deze mag hoogstens 2 kilometer lang zijn. In alle andere gevallen, rekenen we afschrijvingskosten. Als u uw fiets wil retourneren, kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

 

Accessoires kunt u binnen 14 dagen retourneren. Zodra we uw retour hebben ontvangen, maken we het bedrag binnen twee weken aan u over. Producten met zichtbare gebruikssporen, missende onderdelen of een missende / beschadigde originele verpakking kunnen wij niet als retour accepteren.

 

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?


  • Retourneren van een fiets kan tot 100 dagen na de factuurdatum van uw aankoop. Er mag hoogstens 2 kilometer op proef gereden zijn.
  • Retourneren van een onderdeel of accessoire kan tot 14 dagen na de factuurdatum van uw aankoop.
  • Het product is compleet, ongebruikt en zit in de originele verpakking.
  • Bij de aankoop van een samengestelde aanbieding of een bundel product, dan kunt u alleen de complete bundel aan ons retourneren.


Uitzonderingen die we niet retour nemen zijn:


  • Artikelen of producten met montage- of gebruikssporen.
  • Artikelen of producten met missende of beschadigde originele verpakking.


Zijn er kosten aan verbonden?


Als u een product retour stuurt dan zijn de retourskosten voor de koper. Retourneert u uw product in de winkel dan krijgt u uw aankoopbedrag terug op uw rekening, neem wel uw aankoopbewijs mee. Voor producten die niet in ongebruikte en originele staat zijn, worden afschrijvingskosten in rekening gebracht. Ruilt u het product? Dan betaalt u alleen de bezorgkosten.

 

 

Terug naar de klantenservice