Meisjesfietsen 18 Inch

EINDEJAARS SALE - TOT 40% KORTING!


Klantbeoordelingen

Mark Roubos

Geen fijne ervaring helaas. Tijdens het monteren een fietsenmaker moeten inschakelen tbv de remkabel. Constatering dat de remkabel (nieuw uit doos) ve..

Tom

Met een ruime keuze in de voorraad modellen prima online geslaagd. Vervolgens de fiets bij de locatie Rotterdam persoonlijk afgehaald. Na een gastvrij..

Ruben

Alles klopte inclusief snelle en nette levering..

Jack

De service is erg snel en ik dank u uit de grond van mijn hart..

Qcc

Ik bestel regelmatig bij fietsenplaats en ze doen altijd wat ze beloven en soms een beetje meer als er een keer wat mis blijkt te zijn met een product..

Okke

Veel keuze, vriendelijke medewerkers en prachtige winkel...

ilse

Snelle en goede service. De bestelling wordt snel geleverd en als er problemen zijn, dan is de communicatie snel en netjes...

Will Wolf

top levering van twee fietsbanden, snel bezorgd. Goede site...

nico

Snelle levering en prima service, zoals altijd. Ik bestel bijna alle bij fietsenplaats voor mijn fiets...

karel

Perfecte service, eenvoudige bestelling online, binnen 24 u werd de bestelling door de man van de pakketdienst aan huis geleverd.En nu maar fietsen en..

Bart

Al een aantal keren besteld en zeer correcte service. Snelle levering en ook bij retour snel het geld terug. Producten staan goed omschreven en tot nu..

Han Bulsstra

Prachtige helm, zit lekker, mooi verpakt en razend snel bezorgd!..

Peter D

Gemakkelijk besteld en snel ingepakt en geleverd...

Luc

Vorige week mijn fiets binnen gekregen. Heel erg blij mee. De bezorging verliep heel vlot. De fiets was helemaal goed afgemonteerd, alleen even stuur ..

Frans

Snelle levering van een scherp geprijsde broek. Top!..


Meisjesfietsen 18 inch

Voor meisjes in de leeftijdscategorie van 4 tot 8 jaar hebben wij 18 inch meisjesfietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor meisjes met een lichaamslengte van ongeveer 116 cm tot 122 cm. Onze meisjesfietsen zijn zeer scherp geprijsd en zijn afgestemd op de wensen van meisjes van rond die leeftijd. Zo hebben wij fietsen in leuke kleuren en designs die op het moment helemaal trending zijn.

 

Verschillende designs 18 inch meisjesfietsen

Wilt uw dochter een echte roze meisjesfiets met een fietsmandje en poppenzitje? Of kiest uw dochter toch liever voor een stoere urban cruiser met een lief tintje? Bij Fietsenplaats hebben wij het allemaal. Bekijk bijvoorbeeld eens de SPIRIT FLORA MEISJESFIETS BLAUW 18 INCH, dit is een blauwkleurige kinderfiets 18 inch met een comfortabele zadel, fijne zachte handvaten en een hand- en terugtraprem. Bekijk het assortiment aan meisjesfietsen 18 inch voor al onze designs. 

 

Contact

Heeft u meer vragen over de 18 inch meisjesfietsen bij Fietsenplaats.nl? U kunt ons bereiken via info@fietsenplaats.nl en via het telefoon nummer van de klantenservice: 010- 71 71 866. Heeft u overige vragen? Dan kunt u ook de klantenservice benaderen via onze chat. Via de chat heeft u direct contact met één van onze teamleden. Daarnaast zijn onze 2 vestigingen te vinden in Rotterdam en Zaandam. Wilt u meer weten over onze levering? Bekijk dan hier onze leveringsinformatie.

 

Adresgegevens

 

Locatie Rotterdam

Admiraal de Ruyterweg 24A

3031 AC Rotterdam

 

Locatie Zaandam

Klokbaai 11

1506 VE Zaandam

 

Is een 18 inch maat niet helemaal wat u zoekt? Ga dan terug naar onze meisjesfietsen!