Elektrische transportfiets

BLACK FRIDAY > TOT 60% KORTING!

Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Groen -18 %
BLACK FRIDAY!

Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Groen

€ 1.399,- € 1.149,- Excl. BTW: € 950,-
Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat-zwart -18 %
Spirit E-Cargo N7 Elektrische Transportfiets Groen -19 %
BLACK FRIDAY!

Spirit E-Cargo N7 Elektrische Transportfiets Groen

€ 1.599,- € 1.299,- Excl. BTW: € 1.074,-
Spirit E-Cargo N7 Elektrische Transportfiets Mat-zwart -19 %
BLACK FRIDAY!

Spirit E-Cargo N7 Elektrische Transportfiets Mat-zwart

€ 1.599,- € 1.299,- Excl. BTW: € 1.074,-
Spirit E-Carry N7 Elektrische Moederfiets Mat-Zwart -19 %
BLACK FRIDAY!

Spirit E-Carry N7 Elektrische Moederfiets Mat-Zwart

€ 1.599,- € 1.299,- Excl. BTW: € 1.074,-

Klantbeoordelingen

Bollen

In mei een herenfiets gekocht. Net buiten de garantie brak het tandwiel door. Deze op eigen kosten laten maken. Fietsenplaats is niet in de buurt. ..

Nick Verhulst

Snelle levering de dag na bestelling. Diezelfde dag ook een keurige e-mail ontvangen met een link naar een YouTube video waarbij de assemblage heel he..

Verkerk

Prima! De bezorger was zeer sympathiek,en hulpvaardig. De fiets was keurig afgesteld en voor mij al op goede hoogte en dus meteen gebruiksklaar...

Carla Jansen

ben zeer vriendelijk en kundig geholpen door een zeer aardige jongeman. en de keuze is zeer ruim en ook een mooie winkel met ceel aanbod...

Vivian van der Broek

Zeer vriendelijke medewerkers aan te telefoon, behulpzaam en denken mee. Fiets werd thuis bezorg volgens afgesproken tijd. Niets op aan te merken ge..

K Gerritsen

we zijn heel vriendelijk en goed behandeld Ze hadden alle tijd voor ons en goede uitleg .Niet alleen toen wij de fiets opgehaald hadden maar ook daarv..

Heer Wielaart

Fiets bekeken in de winkel in de Rotterdam, hele fijne verkoper die ontzetten de tijd nam voor uitleg. Eenmaal thuis, een kort overleg gehad en online..

J Mathijssen

Vriendelijk en correct geholpen. Vooraf goed geïnformeerd over de verschillen tussen de testen e-bikes. Nette levering. Klantvriendelijke medewerkers...

Patricia van der Ham

Helaas had de levering wel vertraging aangezien de productie bij de leverancier op zich liet wachten maar fietsenplaats hield ons netjes op de hoogte ..

E X Overveld

Wij kwamen voor een elektrische fiets naar deze winkel. Werden naar alle tevredenheid geholpen door vriendelijke medewerkers. De sfeer is er relaxed e..

Dhr. A.J. Posthuma

Goede service en deskundige uitleg. Zowel voor als na de aankoop van onze fietsen. Ruud nam alle tijd bij de uitlevering, zodat we nu kunnen genieten..

Jeroen M

Filets is prima, prijs marktcomform. Afleverdatum werd goed gecommuniceerd , en ook aan de telefoon waren ze vriendelijk. Wat tegenviel was dat de fie..

Jacq

Goed geholpen en geadviseerd in de winkel Zaandam. Vriendelijk personeel. Bestelling via de website is erg eenvoudig en gebruikersvriendelijk..

Jop

Contact met de klantenservice was netjes en een snelle reactie, fiets werd netjes thuis bezorgd en werd daarover netjes gebeld en geïnformeerd over he..

Maartje

Heel fijn geholpen. De verkoper nam alle tijd, vond geen vraag te gek. Ook heel fijn dat ik proefritten kon maken op verschillende fietsen. Zeer tevre..

elektrische transportfiets