Meisjesfietsen 16 Inch

2e PAASDAG Maandag 22 april OPEN van 12:00 tot 18:00 uur

Laagste prijsgarantie

100 dagen bedenktijd

2 jaar Garantie!

Laagste prijsgarantie

100 dagen bedenktijd

2 jaar Garantie!


Klantbeoordelingen

Jarno

Wat een raar bedrijf.niks word doorgegeven aan elkaar.elkaar? Volgens mij is het 1 en dezelfde persoon die dan Lisa dan Alex dan jack is..

Jess

Slechte service..

Peggy

Zeer slechte kwaliteit fietsen..

Gerda

Goede aflevering .Fietswinkel informeert nauwkeurig en houdt zich aan de afspraken . Gewoon super !!!! ..

Vermaelen

Ik wist niet zeker wat ik nu precies wilde, en op de website kreeg ik voldoende Keuzehulp zodat ik uiteindelijk een mooie fiets heb kunnen aanschaffen..

Steffanie

De fiets die ik zocht voor mijn vriend bij fietsenwinkel gevonden alleen helaas niet meer in de juiste maat. Verkoper kwam met een ander model van het..

betty

Ik had de fiets gekocht als verjaardagsgeschenk. Heb nu een tweede gekocht voor mezelf, ik zal dus wel tevreden zijn zeker! ..

ires

Goede hulp en voorlichting bij het kiezen van een fiets Vlotte levering en service ..

Marleen

Ben zeer tevreden over de levering van onze fietsen en de montage door de chauffeur die de fietsen kwam brengen. ..

Anita

Na een aantal telefoontjes alles prima opgelost. Goed gedaan fietswinkel!! ..

bart

Geweldige fiets, keurig afgeleverd op afspraak en top communicatie. ..

caatje

Fijn om de fietsen te kunnen testen, hier mag je uitgebreid de tijd voor nemen. Goede uitleg van de verkoper, niet opdringerig, wel kundig. Levering p..

de vries

Tot op heden voldoen ze aan de verwachting(en) E-mailverkeer met daarin alle relevante documenten. Optijd geleverd. En nu maar zien dat ze het volh..

Barbara

Snelle bestelling, duidelijke en continue updates van de termijn van levering, welke ook exact werd aangehouden. Op de dag van levering werd de fiets ..

jorik

Er werd netjes gebeld om aan te geven wat de levertijd was. Vervolgens kreeg je een mail voor de update van de levertermijn. Een week voor aflevering ..

Meisjesfietsen 16 inch


Een superleuke, mooie en stevige meisjesfiets 16 inch, geschikt voor meisjes van 4-6 jaar bestel je natuurlijk op Fietsenplaats.nl Wij hanteren namelijk altijd de scherpste prijzen en selecteren alleen de leukste meisjesfietsen die uiteraard aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Daarom vind je bij Fietsenplaats.nl alleen 16 inch meisjesfietsen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.