Fietsenplaats - klantervaringen & recensies

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).
Gemiddelde score

4.3
van 5

Opbouw score

12
7
2
0
0

Aantal beoordelingen

22

Goede service na foutje in bestelling.Na per ongeluk gekozen te hebben voor afhalen, kon dit na telefonisch contact toch nog omgezet worden naar bezorgen. Het systeem kon dit alleen door een annulering te doen en daarna een nieuwe bestelling te plaatsen. Gelukkig werd dit heel snel afgehandeld door de serviceafdeling. Bezorging was de volgende dag en was goed verpakt.

Wild

Prima levering , mooi ingepakt ! Netjes op tijd ????

Marc

gewoon goed

Jos

Prima kwaliteit , goede prijs en snelle levering. Kan helaas geen slecht punt bedenken

Albert U.

Ik vindt 3 sterren wel goed

Klant Egbert

We konden snel terecht voor een proefrit ..... er werd ons alles uitgelegd en onze vragen werden duidelijk beantwoord

M Samatra

In de winkel werden wij heel goed geholpen. De juiste bandenmaat werd geadviseerd en samen met de verkoper hebben wij gekeken naar verschillende opties. Voor de levering kreeg ik een mail met een tijdsaanduiding, en die ochtend werd ik goed op de hoogte gehouden door middel van verschillende smsjes.

Daan

Vriendelijk te woord gestaan en geven een persoonlijk aandacht

Jaap den Bosch

Goede service en correct. Top !!!!!

Mario

Prima levering, prima fiets. Goede prijs. Gelukkig geen fietsenwinkel.nl sticker. Twijfelde tussen 4 en 5 sterren.

Erik Manger

Kundige uitleg in de winkel.ontvangen. fiets wordt op tijd bezorgd en dit wordt netjes vantevoren gemeld. Prima fiets, prima service, kortom tevreden.

Zegers

Het is tweede keer dat ik fiets heb besteld van fietsenplaats in een korte tijd. Altijd alles van A tot Z super verlopen een ook snelle levering. Bedankt voor top service en kwaliteit! Als onze vrienden of kennissen fiets nodig hebben, adviseren we altijd fietsenplaats.nl met gerust hart! Nogmaals bedankt!

Mogamad

Heel goede service vriendelijk correct alles tip top inorde

Jos

Heel goede service vriendelijk correct alles tip top inorde

Jos

Een zeer uitgebreid assortiment bij FIetsenplaats. Hier eindelijk gevonden wat ik zocht. Goed geholpen en met veel geduld. 1ste beurt gehad nu en ook dan verliep soepel. Kon er op wachten en er was gratis koffie. Kom hier zeker terug als we weer een fiets nodig hebben en sowieso voor het onderhoud.

Lien

Telefonisch goed geholpen! Goede service.

marleen

Super vriendelijke klantenservice, alleen iets duidelijker op de website de levertijden van bepaalde fietsen zou een pluspunt zijn.

Peters

Goed indruk als je de winkel inkomt. Goede klant vriendelijkheid en gastvrijheid. Goede en veel fiets keuzes. Nette en goede advies bij het bepalen van de fiets keuze die je wil maken/aanschaffen.

Stuart

Mooie zaak. Aanwinst voor de regio. We werden goed geholpen.

Ralph

Netjes geholpen kon overal op proefrijden om een goed keus te maken. Enige minpuntje is dat de accu niet opgeladen was toen we hem kwamen halen. En met je elecktrische fiets het laatste stuk naar huis toch nog zwaar moest trappen.

Inge

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Marko

Omafiets besteld. Snelle levering, alles volgens afspraak gegaan.

Nancy Visser