Betalen en afrekenen

Betaalopties

 

Hoe kan ik de fiets betalen?

In onze winkels kunt u contant betalen en pinnen. Als u graag wilt pinnen, zorg er dan voor dat uw pinlimiet voldoende hoog is.

 

De betaalmethoden die wij ondersteunen zijn als volgt:


  • IDEAL
  • Overboeking
  • Creditcard
  • MisterCash (voor Belgische klanten)
  • Afterpay (achteraf betalen)
  • Contant bij afhalen
  • Pin bij afhalen

 

Kan ik met creditcard betalen?

Bij ons is het alleen online mogelijk om uw bestelling te betalen via creditcard. Hiervoor betaald u geen extra toeslag over het totale transactiebedrag. In de winkels kunt u niet met creditcard betalen.Kan ik bij aflevering betalen?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om aan de deur tijdens aflevering te betalen.AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Fietsenplaats.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

 

 

Terug naar de klantenservice