Kinderfietsen

BLACK FRIDAY ACTIE - TOT 60% KORTING!


Klantbeoordelingen

Tevreden klant

De online geselcteerde fiets rustig kunnen beoordelen in de winkel. Vervolgens besteld en werd de mooie fiets keurig volgens tijdschema afgeleverd. Ne..

Henk

Heel overzichtelijke site , makkelijk te vinden wat je wilt hebben en een goede prijs. Zeer snelle levering , echt een top bedrijf kan het een ieder a..

T.N. van Knek

Goed product (cranktrekker) voor een goede prijs. Eerder troep gekocht op Ali en zelfs Toolstation, maar deze deed het goed...

Geert Gebuis

Goed product (cranktrekker) voor een goede prijs. Eerder troep gekocht op Ali en zelfs Toolstation, maar deze deed het goed...

Antoine

De bestelling is bezorgd in 2 delen. In principe niets mis mee. Echter de stadsfietsachterband was in een grote kartonnen doos ingepakt. Wellicht eens..

Jan Donkervoort

Erg tevreden bestelling was volgende dag in huis..

Maria Momberg

Handig zo’n kleine pedaal afnemer om mee te nemen als je vliegt naar het buitenland. Zo kun je voor de terugreis je pedalen afnemen voor het transport..

kasper

Prima winkel, veel keuze en snelle levering..

Wouter

Bijna al mijn (online) aankopen voor mijn fiets en accessoires doe ik bij fietsenplaats. Snelle levering, goede klantenservice, zeer ruime keus en zo ..

Nick

Goede en snelle service. De levertijd was ook heel gunstig, want waar je vaak bij andere fietsenwinkels een week moet wachten, zat ik nu een dag later..

Ben Kouwen

Veel besteld bij fietsenplaats, alles ja alles is top geregeld , prijs , bestellen, retour , allemaal géén probleem of gedoe , kan eigenlijk niet bete..

Jan

Snel geleverd. Product als in aanbieding. Dat is al heel wat is mijnervaring. Prima dus...

Ivo

Ruime keuze, scherp geprijsd en snel in huis. 1x naar de winkel geweest maar bespaar je de moeite als je er voor advies heen gaat, de tips en reviews ..

FREDDY CAPELLE

al jaren doe ik bestellingen bij fietsenplaats, nog nooit geen problemen gehad, altijd de juiste onderdelen binnen den 24 uur..

Dennis

Heldere uitleg op de site, ik had nog wat vragen maar door deze uitleg heb ik niet gegokt maar gekozen…. Heel tevreden!!!!..