Elektrische vouwfiets

MAGAZIJN UITVERKOOP - tot 50% KORTING!


Klantbeoordelingen

Rob Meesters

goede en snelle communicatie. fiets goed afgeleverd en prijs beduidend lager als elders. dikke aanrader..

Cody

Goede, duidelijke en eerlijke informatie en service. vriendelijke en professioneel personeel. Prima en zeer tevreden. Top Er wordt goed gekeken en g..

A.J.F.

Jeffreij heeft mij een paar x heel fijn geholpen..

Marco

Super vriendelijk, zeer behulpzaam en zeker niet de duurste. Een echte aanrader...

Marcelo

Vanaf het moment van bestellen tot aan levering goed op de hoogte gehouden. Ook met de instellingen van de geleverde fiets kon ik nog allerlei vragen ..

Roel Nijsten

Een fijne fiets, goede service in de winkel (Zaandam) ook was het super dat er meteen proef gereden kon worden. Maar wel kwam er een overvloed aan mai..

DNE

Zeer prettige winkel en goed winkel personeel. Ook enige onduidelijkheden zijn perfect hersteld en uitgelegd. Transport en van de twee fietsen waren g..

JS de Graaf-Schipper

Goede winkel en goede verkopers die weten waar ze het over hebben...

A van der Wal

Ik ben heel erg tevreden! Na een aantal dagen had ik nog niets ontvangen en heb gemaild. Ik kreeg direct een keurige reactie en binnen twee dagen was ..

Jennifer Vossen

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe fiets. Mij fiets is super fijn fietsen. Jullie uitleg was super informatie vragen was ook super goed ik ben blij..

Anne oude Spraaksté

“Elektrische moederfiets” aangeschaft in combinatie met een kinderzitje voor.Helaas past het kinderzitje er niet op?! Nu al meer dan 1 week weer..

Hans

Kijk , dit bedrijf is nou een voorbeeld van hoe je om gaat met klanten , een wiel op kinderfietsje liep niet lekker bij aankoop , dan kan je hier reke..

Niels

Zeer betrouwbare en klantvriendelijke winkel...

GOOSE

Beugel snel binnen gekregen, opgehangen en doet ‘t goed. Top!..

Gerda

Makkelijke site, lage prijzen en snelle verzending..