Elektrische fiets dames

MAGAZIJN UITVERKOOP - tot 50% KORTING!


Klantbeoordelingen

Rob Meesters

goede en snelle communicatie. fiets goed afgeleverd en prijs beduidend lager als elders. dikke aanrader..

Cody

Goede, duidelijke en eerlijke informatie en service. vriendelijke en professioneel personeel. Prima en zeer tevreden. Top Er wordt goed gekeken en g..

A.J.F.

Jeffreij heeft mij een paar x heel fijn geholpen..

Marco

Super vriendelijk, zeer behulpzaam en zeker niet de duurste. Een echte aanrader...

Marcelo

Vanaf het moment van bestellen tot aan levering goed op de hoogte gehouden. Ook met de instellingen van de geleverde fiets kon ik nog allerlei vragen ..

Roel Nijsten

Een fijne fiets, goede service in de winkel (Zaandam) ook was het super dat er meteen proef gereden kon worden. Maar wel kwam er een overvloed aan mai..

DNE

Zeer prettige winkel en goed winkel personeel. Ook enige onduidelijkheden zijn perfect hersteld en uitgelegd. Transport en van de twee fietsen waren g..

JS de Graaf-Schipper

Goede winkel en goede verkopers die weten waar ze het over hebben...

A van der Wal

Ik ben heel erg tevreden! Na een aantal dagen had ik nog niets ontvangen en heb gemaild. Ik kreeg direct een keurige reactie en binnen twee dagen was ..

Jennifer Vossen

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe fiets. Mij fiets is super fijn fietsen. Jullie uitleg was super informatie vragen was ook super goed ik ben blij..

Anne oude Spraaksté

“Elektrische moederfiets” aangeschaft in combinatie met een kinderzitje voor.Helaas past het kinderzitje er niet op?! Nu al meer dan 1 week weer..

Hans

Kijk , dit bedrijf is nou een voorbeeld van hoe je om gaat met klanten , een wiel op kinderfietsje liep niet lekker bij aankoop , dan kan je hier reke..

Niels

Zeer betrouwbare en klantvriendelijke winkel...

GOOSE

Beugel snel binnen gekregen, opgehangen en doet ‘t goed. Top!..

Gerda

Makkelijke site, lage prijzen en snelle verzending..

Elektrische damesfiets

Heeft u ook vaak last van tegenwind? Moet u vaak bergopwaarts fietsen? Dan is een elektrische damesfiets de ideale oplossing voor u! Een snelle elektrische fiets zal uw leven stukken makkelijker maken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan elektrische damesfiets. Er is voor iedereen wel wat te vinden!


Over de elektrische fiets

Wilt u een e-bike kopen? Dan is het wellicht handig om hier wat meer over te weten te komen? Zo zijn onze snelle elektrische fietsen begrenzend tot 25 km/uur. De accu is eenvoudig los te koppelen en op te laden via het stopcontact. Verder zijn elektrische fietsen over het algemeen iets prijziger en wat zwaarder dan de standaard traditionele fiets. Wees dus verstandig en zorg ervoor dat u deze fiets ten allen tijde beveiligd met een goed kwalitatief fietsslot. Wilt u een e-bike kopen? Neem gerust een kijkje in ons divers assortiment aan verschillende elektrische damesfiets.

Waarom een elektrische fiets

Waarom zou u eigenlijk een e-bike kopen? Een elektrische fiets is ideaal voor meerdere gelegenheden. Zo kunt u het gebruiken om snel even boodschappen mee te doen maar ook voor flinke afstanden is het zeker mogelijk om de elektrische fiets te pakken. Daarnaast zou u de e-bike bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken om naar uw werk of school te fietsen. Met zo’n snelle elektrische fiets komt u namelijk nooit meer te laat. Naast het feit dat u sneller van A naar B komt met de elektrische fiets kost het u ook minder moeite. U zal namelijk vooruit worden geduwd door de motor van uw elektrische fiets. Dit zal u veel minder inspanning kosten waardoor u minder vermoeid aankomt op uw bestemming. 


Overig

Een snelle elektrische damesfiets kopen is natuurlijk niet de enige optie bij Fietsenplaats.nl. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor de beste, damesfietsen, herenfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, vouwfietsen en fietsaccessoires. 


Contact

Wilt u een e-bike kopen maar heeft u nog vragen over de snelle elektrische fietsen bij Fietsenplaats.nl? U kunt ons bereiken via info@fietsenplaats.nl en via het telefoon nummer van de klantenservice: 010- 71 71 866. Heeft u overige vragen? Dan kunt u ook de klantenservice benaderen via onze chat. Via de chat heeft u direct contact met één van onze teamleden. Daarnaast zijn onze 2 vestigingen te vinden in Rotterdam en Zaandam.


Adresgegevens

Locatie Rotterdam

Admiraal de Ruyterweg 24A

3031 AC Rotterdam


Locatie Zaandam

Klokbaai 11

1506 VE Zaandam


Is een elektrische damesfiets niet wat u zoekt? Ga dan terug naar onze damesfietsen!